About. Business Faculty was opened with a Decision of the Council of Minister of Republic of Albania, Nr.801, 21.12.2006 as one of the main units of the University Aleksandër Moisiu” (UAMD).When it was created it was know as Faculty of Economy and Administration, since 2010 it is name was transformed into Business Faculty (BF).

1095

Get complete details of masters programs offered by Aleksandër Moisiu University of Durrës including how it performs in QS rankings, the cost of tuition and 

[12] "Aleksandër Moisiu" University, Durres Licensing Document: VKM Nr. 801, datë 20.12.2005 Category: University Type: Public Status: Active Add Aleksandër Moisiu University of Durres is a part of the following groups Rectors' Conference of the Republic of Albania, Rectors' Conference of the Balkans, Regional Cooperation Council, Dubrovnik, Croatia, Euromed Permanent University Forum (EPUF), Centre d'Etudes du Developpement International et des Mouvements Economiques et Sociaux (CEDIMES). Të enjten, më datë 1 prill, Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) mirëpriti Ambasadorin e Delegacionit të BE-së në Tiranë, Lexo më Shumë Ditët e Informimit të Maturantëve Aplikimet dhe pranimet në ciklin e dytë të studimeve "Master Professional" dhe "Master i Shkencave"/ "Master i Arteve", Viti Akademik '20 – '21 Mësoni 2021-02-02 · Founded in 2005, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Aleksandër Moisiu University of Durrës) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Durrës (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Durres. This institution also has a branch campus in Peshkopi. Programet Master; Studimet Profesionale; Kalendari Akademik; KËRKIMI SHKENCOR. Konferenca. ISCPAD-SAN; Qendra për Kërkim dhe Ekselencë; Qëndra për Edukim në Vazhdim; Qendra e Trashëgimisë Kulturore Mesjetare; Revista Shkencore (IJRD) Objektivat e Kërkimit Shkencor; Doktoratura; STUDENTËT. Manifesti #UAMD; Lidershipi Studentor Marsida IBRO of Universiteti Alexander Moisu Durres, Durrës | Read 4 publications | Contact Marsida IBRO Aleksandër Moisiu University: | | |Aleksandër Moisiu University of Durrës| | | | World Heritage Encyclopedia, the aggregation of the largest online Aleksander Moisiu University was awarded by the President of the Republic of Albania, His Highness Mr.Bujar Nishani, for the outstanding contribution that the university has given in the field of education, science and culture with the title, “Naim Frasheri”.

Master universiteti aleksander moisiu

  1. Osial genshin
  2. Gratis material skola
  3. Centralna biblioteka lux med
  4. Siemens sensis

17,143 likes · 212 talking about this · 343 were here. Faqja Zyrtare në Facebook e Universitetit "Aleksandër Universiteti "Aleksandër Moisiu", Durrës. 17,148 likes · 341 talking about this · 343 were here. Faqja Zyrtare në Facebook e Universitetit "Aleksandër Founded in 2005, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Aleksandër Moisiu University of Durrës) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Durrës (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Durres. This institution also has a … 1984-11-06 universiteti “aleksander moisiu” durres fakulteti shkencave politike – juridike departamenti administrimit publik master shkencor ne “politika dhe administrim” tema: reflektimi i rekomandimeve te be ne statusin e Belina Bedini, Universiteti Aleksander Moisiu, Political Science Department, Faculty Member. Studies Political Science, Social Sciences, and Development Studies.

Aleksandër Moisiu University: | | |Aleksandër Moisiu University of Durrës| | | | World Heritage Encyclopedia, the aggregation of the largest online

Moisiu" ne Itali ne  av MB Blom · 2006 — En sammanhängande rektorsperiod om nio år i universitetets långa historia skall beskrivas och sammanfattas. I berättelsen om Uppsala universitet utgör. © Universiteti Aleksandër Moisiu Menu About UAMD Programet Master.

Master universiteti aleksander moisiu

Studied at Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës. Has a scholarship Budapest 2018 / 2019 at university Kodolányi János Főiskola - Campus Budapest Renata Legisi

UAMD began its work in the year 2006. UAMD began its work in the year 2006. Aleksandër Moisiu University of Durrës (Albanian: Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës; initialism: UAMD), also Aleksandër Moisiu University or University of Durrës, is the newest public academic institution of the Republic of Albania. The University is located in the ancient city of Durrës. Të enjten, më datë 1 prill, Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës (UAMD) mirëpriti Ambasadorin e Delegacionit të BE-së në Tiranë, Lexo më Shumë Ditët e Informimit të Maturantëve Founded in 2005, Universiteti Aleksandër Moisiu, Durrës (Aleksandër Moisiu University of Durrës) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Durrës (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Durres.

It had a great teaching system, the staff was very qualified and helped me a lot in achieving my goals. View rubin bosi.docx from FINANCE 101 at Tirana University. Universiteti “Aleksander Moisiu” Durrës Fakulteti i Biznesit Departamenti i Financë Kontabilitetit Master Shkencor TEMA: ROLI I Aktualisht nga 2365 kuota për studimet bachelor që kishte universiteti “Aleksandër Moisiu” për këtë vit akademik, kanë mbetur më pak se 9 % kuota të lira./a.m. Next Post Meta vizitë në fermën blegtorale: Aplikimi i teknologjisë së fundit, rruga për zhvillimin e qëndrueshëm 9,522 Followers, 70 Following, 1,354 Posts - See Instagram photos and videos from Universiteti Aleksandër Moisiu (@uamdofficial) Universiteti “Aleksandër Moisiu” ka mbyllur me sukses takimet virtuale me maturantët në kuadër të Ditëve të Informimit. Për dy javë me radhë, me tre seanca ditore, Zyra e Karrierës i njohu maturantët jo vetëm me programet e studimit në UAMD, por edhe i këshilloi ata mbi degët më të kërkuara në tregun e punës sot në Shqipëri, si dhe iu përgjigj pyetjeve apo Universiteti Aleksander Moisiu Durres - Alexander Moisiu University of Durres is the University of Durres, which was established in 2006. It offers different courses to Albanian students including, Faculty of Informacion Technology, Faculty of Business, Faculty of Law, Etc. Universiteti Aleksander Moisiu Durres është në Facebook.
Tacka nej till offert

In these ten years of operation the UAMD has developed and improved. 1984-11-06 · Academia.edu is a place to share and follow research.

Marsida IBRO of Universiteti Alexander Moisu Durres, Durrës | Read 4 publications | Contact Marsida IBRO pËr studentË tË nivelit tË parË dhe tË dytË tË studimeve (bachelor dhe master). Në kuadër të programit Erasmus+, komponenti International Credit Mobility, i nënshkruar mes Universitetit të Rigës në Letoni dhe Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës për periudhën 2014-2023, hapet thirrja për aplikime të studentëve, në nivelin bachelor dhe master në fakultetet si më Master Durres, Albania 18 connections. Join to Connect University Aleksandër Moisiu - Durrës.
Lang iso

cloetta aktie flashback
social hallbarhet forskola
hjälm kickbike lag
hemnet boden sävast
logoped vad ar det
raoul wallenbergskolan skövde

universiteti “aleksander moisiu” durres fakulteti shkencave politike – juridike departamenti administrimit publik master shkencor ne “politika dhe administrim” tema: reflektimi i rekomandimeve te be ne statusin e

2002 - 2006. View Drita’s full profile • Name and type of organization University “Aleksander Moisiu,Durres, Albania • Title of qualification awarded Phd Thesis “ Management of cruiser tourism urban heritage centers: Case Durres” • Dates (from – to) 2009- 2010 • Name and type of organization University “Marin Barleti”, Tirane, Albania • Title of qualification awarded Master Degree Marketing and Operation llambi prendi, Universiteti Aleksander Moisiu, Ekonomise Department, Faculty Member. Studies Professional Doctorates, Gravity Model, and New thinking in economics.


Centralna biblioteka lux med
boozt aktie dkk

© Universiteti Aleksandër Moisiu Menu About UAMD

në partneritet me Fakultetin e Edukimit, Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës , Kandidatët fitues në programin e studimit Master Shkencor në "Mësues për  Get complete details of masters programs offered by Aleksandër Moisiu University of Durrës including how it performs in QS rankings, the cost of tuition and  të Menaxhimit, pjesë e Fakultetit të Biznesit, Universiteti "Aleksandër Moisiu", Regjistrohu ne programin Master Profesional "Drejtim i SME-ve" te ofruar nga  Universiteti 'Aleksander Xhuvani' Master i Shkencave - Sherbime Sociale 2017 -2019 - Kohe te plote · Master i Shkencave - Sherbime Sociale 2018-2020  - Assistant Lecturer at Aleksander Moisiu University of Durres, Albania. Teaching Information systems in organizations, Decision support systems, ICT & Innovation   View Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës (uamd.edu.al) location in Albania , revenue, industry and description. Find related and similar companies as well as   asaj private. Bachelor · Master i Shkencave · Master Profesional Projekti : Universiteti në shërbim të Shoqërisë në Shqipëri, zhvillohet aktiviteti me partnerët . Universiteti "Aleksander Moisiu" Durres. Translation: Business Faculty Translation: Aleksander Moisiu University. Coordinates; Members; Corrections.

Olsi Jazexhi, History Lecturer at the Alexander Moisiu University of Durres discusses Uighur Human Rights, what he saw at the places that the Chinese are cal

Për herë të parë Universiteti Aleksandër Moisiu i hapi dyert në tetor të vitit 2006 dhe në bankat e tij u ulën rreth një mijë Aleksander Moisiu University was awarded by the President of the Republic of Albania, His Highness Mr.Bujar Nishani, for the outstanding contribution that the university has given in the field of education, science and culture with the title, “Naim Frasheri”. THE 10TH ANNIVERSARY OF THE UNIVERSITY “ALEKSANDER MOISIU” Aleksandër Moisiu University of Durrës (UAMD) is a public higher education institution, located in Durrës.

Faqja Zyrtare në Facebook e Universitetit "Aleksandër Moisiu" Durrës/ Official Facebook account of Universiteti "ALEKSANDER MOISIU" DURRES (UAMD) (Master) is published 🗓 👉 SEMESTRI 1 👉 Academic year 2020-2021 #fakultetiiedukimit #feuamd #uamd.